Servicii

EN

Servicii bancare și schimb valutar

AUTOMAT COLECTARE PLATI CASH

În Terminalul pasageri sosiri precum și în Terminalul pasageri plecări, în zona publică, sunt amplasate automate de colectare a plăților cash.

ATM

Bancomat Euronet

Bancomat BRD

Bancomat BCR

Banca Transilvania - Bancomat Banca Transilvania
Bancomat Euronet - Localizare: Terminalul de pasageri sosiri, zona publică
Bancomat BRD Localizare: Terminalul de pasageri sosiri, zona publică
Bancomat BCR - Localizare: Terminalul de pasageri sosiri, zona publică
Banca Transilvania Localizare: Terminalul de pasageri plecări, zona publică Bancomat Transilvania Localizare: Terminalul de pasageri plecări și Terminalul de pasageri sosiri, zona publică

ASV

IDM

IDM

Localizată în Terminalul de pasageri sosiri, zona de așteptare a bagajelor pentru zborurile internaționale, compania IDM desfășoară activități de schimb valutar.

Program funcționare Terminalul de pasageri Sosiri:

Luni-Duminică – 11:00 AM – 19:00 PM

Banca Transilvania

Banca Transilvania (schimb valutar)

Banca este situată în Terminalul de plecări pasageri al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Banca Transilvania este destinată activităților bancare și de schimb valutar.

Orarul de funcționare: operațiuni bancare de luni – vineri  între orele 09:00 AM – 17:00 PM

schimb valutar de  luni – duminică între orele 08:00 AM – 19:00 PM

Centru de business

și de conferinte

Biroul d-voastră între două zboruri

Localizat în Terminalul de pasageri plecări, zona publică, etaj, biroul d-voastră între zboruri este creat cu scopul de a facilita întâlnirile de afaceri în cadrul aeroportuar. Business Center-ul din incinta aeroportului are o capacitate de 10 locuri. Biroul este un spaţiu modern, în care ambianţa liniştită şi tehnologia de ultimă generaţie creează cadrul optim pentru lucru şi relaxare. 

Scaunele confortabile şi facilităţile oferite – Internet wireless, aer condiționat, flipchart fac din business center-ul situat în incinta aeroportului clujean un punct propice pentru întâlnirile de afaceri şi pentru socializare, în care oamenii de afaceri au posibilitatea de a discuta şi negocia, de a-şi primi sau de a-şi întreţine invitaţii din ţară sau din străinătate.

Programează o întâlnire aici

Sala de conferințe

Ne bucurăm să vă anunțăm că Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj vă pune la dispoziție o sală de conferință cu o capacitate de 100 de locuri. Sala de conferință este situată în Terminalul de pasageri sosiri, etaj, zona administrativă și are o suprafață de 162 mp. Sala, modern amenajată și utilată, este potrivită pentru organizarea unor evenimente diverse: conferinţe, întâlniri, cocktail-uri, completate cu mese festive sau pauze de cafea.

Facilitățile oferite: retroproiector, pupitru, flipchart, acces internet, sistem de sonorizare.

 

 

Business Lounge

Infoliere bagaje

In terminalul de pasageri plecări, zona publică, pasagerii au posibilitatea de a-și înfolia bagajele. Acest serviciu este oferit de către compania Don Ramos Negocio și constă în ambalarea de securizare și protecție a bagajelor prin aplicarea semiautomată a mai multor straturi de folie. Întregul proces de ambalare durează mai puțin de un minut, rezultatul fiind obținerea unui strat protectiv rezistent și compact pe întreaga suprafață a bagajului.

Program de funcționare: 03:30 AM – 19:00 PM

Locație: Terminalul de pasageri plecări, zona publică

Business Lounge

Pasagerii de tip business au posibilitatea de a petrece timpul de la sosirea în aeroport până la îmbarcarea în aeronavă într-un mod plăcut şi relaxant. Business lounge-ul deschis la aeroportul clujean este un spaţiu modern, în care ambianţa liniştită şi tehnologia de ultimă generaţie creează cadrul optim pentru lucru şi relaxare. Pasagerii care aleg să folosească serviciile business lounge-ului, situat în zona securizată a Terminalului de Plecări al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, vor avea la dispoziţie gratuit, de asemenea, o varietate de sortimente de băuturi răcortitoare şi băuturi alcoolice, cafea, ceai, precum şi snackuri şi dulciuri.

 

Localizare: Terminalul de pasageri plecări, Zona de îmbarcare pasageri zboruri internaționale

Acces Internet

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj oferă acces internet în zona publică a Terminalelor Plecări și Sosiri, Business Lounge-urile din Terminalul de pasageri plecări, zona de îmbarcare pasageri zboruri internaționale, respectiv domestice.