Parcare Aeroport

EN

TARIFE SI ABONAMENTE PARCARE AEROPORT

            Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vă aduce la cunoștință disponibilitatea închirierii unor locuri de parcare în cadrul parcării auto gestionată de către acesta, independent de parcarea administrată de societatea Goto Parking.

              Parcarea este situată în perimetrul aeroportuar, pe partea de Vest a Terminalelor Sosiri și Plecări. Accesul autovehiculelor în parcare se face din strada Traian Vuia, conform schiţei de acces de mai jos.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vă oferă servicii de parcare pe termen mediu și lung, la tarife minime, în funcție de perioada de închiriere, după cum urmează:

 Tarif parcare auto lei/zile

Tarif lei/zi

Tarif lei/2 zile

Tarif lei/ 2 zile-7 zile

Tarif lei/7 zile-14 zile

Tarif lei/lună

25 lei

35 lei

80 lei

130 lei

180 lei

         

 Abonament parcare sejur turistic

Abonament parcare 8 zile

Abonament parcare 15 zile

80 lei

130 lei

 

 Abonament parcare pe termen lung

Abonament 6 luni

Abonament 12 luni

800 lei

1.500 lei

           

Tarifele și abonamentele aferente parcării se pot achita în numerar (cash) sau cu cardul (POS) la caseria din incinta parcării. 

În cazul societăților comerciale sau persoanelor fizice care doresc încheierea unui contract, acest lucru este posibil pe baza unei solicitări prealabile transmise pe adresa office@airportcluj.ro. 

Accesul auto în parcare se face numai pe fluxurile de intrare, pe baza unui tichet de parcare, eliberat de la caseria parcării.

Pentru pierderea / deteriorarea tichetului de parcare se va achita o sumă în valoare de 250 lei.

 Descarcă: Regulamentul de organizare și funcționare al parcării