Facilități și servicii

EN

Servicii

Servicii

 Bucuraţi-vă de o serie de servicii şi facilităţi la care poate nici nu vă gândeaţi, numai în incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj. Servicii bancare, servicii de schimb valutar, servicii poştale, posibilitatea închirierii unui birou pentru întâlniri de afaceri sau a unei săli de conferinţe, acces la Internet şi multe altele.
Cafenele si restaurante
 

Cafenele și restaurante

 

Fie că plecați într-o călătorie sau așteptați pe cineva la aeroport, întotdeauna va exista timp pentru a savura o cafea sau o băutură răcoritoare și de ce nu, chiar o mică gustare. Pentru cei care ne vizitează am pregătit astfel de cafenele și restaurante atât în zona publică cât și în zona de îmbarcare pasageri.

Magazine

Magazine

 

Vizitaţi magazinele din incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj şi faceţi o surpriză unei persoane pe care o apreciaţi. Ambianţa deosebită a acestor magazine vă va ademeni şi veţi fi surprins de varietatea de produse la care veţi avea acces în incinta aeroportului.

Parcare auto

Parcare auto

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vă oferă servicii de parcare pe termen mediu și lung, la tarife minime, în funcție de perioada de închiriere.